четвер, 14 лютого 2019 15:21

В Києві відбулась масова бійка ультрас "Динамо" та "Айнтрахта"

В Києві відбулась масова бійка ультрас "Динамо" та "Айнтрахта"
На Хрещатику відбулась масова бійка фанатів

Вчора пізно ввечері в центрі Києва сталося масове зіткнення вболівальників київського "Динамо" та франкфуртського "Айнтрахта". Матч німецького клубу проти "Шахтаря" відбудеться в Харкові, але фанати прилетіли спочатку до Києва і відпочивали в одному з пабів на Хрещатику.

Як повідомляє "Інформатор", близько 22.30 в бар зайшли близько 15 осіб, за словами свідків, одягнених в атрибутику "Динамо". Вони напали на декількох фанатів "Айнтрахта", після чого трапилася масова бійка, яка перемістилася на вулицю. В результаті зіткнення постраждали не менше 5 осіб, але вони відмовилися від госпіталізації. На місце виїхали дві карети швидкої допомоги.

У той же час, в Департаменті патрульної поліції Києва заявили, що постраждалих немає, передає "Інтерфакс". Виклик надійшов від одного з перехожих, який побачив масову бійку на вулиці. Прибувши на місце, патрульні там нікого не застали. Слідчо-оперативна група на місце події не виїжджала, заяви в поліцію не надходили.

Як повідомляє фанатський паблік Troublemakers & Ultras Action, в бійці брали участь угруповання ультрас "Динамо" під назвами "Capitals", FBF і "North Company" .Від "Айнтрахта" - "Brigade Nassau & Kо". З української сторони було 42 учасники проти 70-80 німців. Бійка тривала 5 хвилин і закінчилася перемогою ультрас "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбольні фани влаштували побоїще в центрі Києва

У Черкасах поліція жорстко віддубасила фанатів - відео.

Зараз ви читаєте новину «В Києві відбулась масова бійка ультрас "Динамо" та "Айнтрахта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути