Ексклюзиви
неділя, 20 травня 2018 13:12

У Черкасах поліція жорстко віддубасила фанатів - відео

У Черкасах поліція жорстко віддубасила фанатів - відео
Фанати вибігли на поле з плакатом проти керівництва черкаського клубу. Фото: скріншот з відео

Під час матчу заключного туру першої ліги України між "Черкаським Дніпром" і "Сумами" сталася масова бійка між уболівальниками і поліцією. У сутичках взяли участь близько 200 осіб.

Гра, яка проходила на Центральному стадіоні в Черкасах, була перервана на 54 хвилині через вихід ультрас черкаської команди на поле.

Фанати вибігли разом з фаєрами і банером "Лашкул на трансфер". В інцидент втрутилися правоохоронці, які для упокорення вболівальників не гребували застосовувати кийки. Затримані до 30 осіб.

"Сьогоднішній матч заключного туру Першої ліги між командами "Черкаський Дніпро" і "Суми" було зупинено через масове порушення громадського порядку. Тому проведення матчу було перервано", - повідомляє прес-служба патрульної поліції Черкаської області.

За словами прес-секретаря патрульної поліції Черкаської області Зої Вовк, на місце приїхали 10 екіпажів патрульних, а також представники міського відділу поліції. "Ультрас вийшли на поле з гучними закликами проти Лашкул. Підривали пакети, штовхнули працівника стадіону, крили всіх нецензурною лайкою, провокували бійку з іншими відвідувачами стадіону", - заявила Вовк.

Пізніше у будівлі міськвідділу поліції вболівальники організували акцію в підтримку затриманих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масова бійка на футбольному матчі: поліція затримала десятки людей

Президент черкащан Володимир Лашкул має намір перевозити клуб в село Білозір'я, а всіх футболістів "Черкаського Дніпра" виставив на трансфер.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах поліція жорстко віддубасила фанатів - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути