четвер, 22 жовтня 2009 13:38

В Казані посадили 150 дерев на честь футболістів "Рубіна"

В Казані посадили 150 дерев на честь футболістів "Рубіна"

На честь футболістів "Рубіна", які перемогли іспанську "Барселону" в матчі Ліги чемпіонів, в Казані з"явилася Рубінова алея - жителі міста на чолі з мером Ільсуром Метшиним висадили на березі озера Кабан в центрі тисячолітньої Казані 150 дерев - липу, горобину, вербу і 250 чагарників.

"Алею назвали ім"ям футбольного клубу на честь сенсаційної перемоги над "Барселоною" - володарем кубка Ліги чемпіонів, причому на їх полі, - сказав глава міста. - Гадаю, ця перемога "Рубіна" не остання". 4 листопада "Рубін" знов битиметься з "Барселоною", але вже на своєму полі.

Сотні казанців урочисто зустрічали ввечері напередодні футболістів "Рубіна" в міжнародному аеропорту міста. Святкування і гуляння затягнулися далеко за північ - з державними прапорами Росії, Татарстану, плакатами "Спасибі, "Рубін", за перемогу!", "Браво! Так тримати!".

Дівчата в національних костюмах пригощали спортсменів і їх наставника Курбана Бердиєва східною стравою "чак-чак". Прямо на відкритому майданчику аеропорту артисти дали концерт, передає ІТАР-ТАРС.

"Перемога "Рубіна", чемпіона країни, увійшла в історію російського футболу. Цей подарунок особливо цінний напередодні відкриття в Казані першого всеросійського форуму "Росія - спортивна держава", - сказав міністр у справах молоді, спорту і туризму Татарстану Марат Барієв.

За матеріалами Террикон, Известия

Зараз ви читаєте новину «В Казані посадили 150 дерев на честь футболістів "Рубіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути