середа, 21 жовтня 2009 15:58

"Рубін" робив з бідною "Барселоною" все, що міг - іспанські ЗМІ

"Рубін" робив з бідною "Барселоною" все, що міг - іспанські ЗМІ

Головна тема всіх іспанських ЗМІ - поразка "Барселони" в рідних стінах від казанського "Рубіна". Здивовані і шоковані журналісти висувають свої версії того що трапиорся і хвалять казанську команду.

AS: "РОСІЙСЬКА РЕВОЛЮЦІЯ НА НОУ КАМП"

"Ми є унікальною командою - сьогодні перемогти нас практично неможливо". Ці слова президент "Барселони" Лапорта вимовив перед десятком журналістів за 2 години до матчу. Вже краще б він мовчав. Втім, не тільки Лапорта - ніхто не міг передбачити, що матч закінчиться сенсаційною перемогою "Рубіна".

Принижена "Барса", чиї справи в Лізі чемпіонів поки зовсім не клеяться, занурилася в депресію. Але, слава богу, серед нас ще є ті, хто може називати речі своїми іменами: нинішня команда Гвардіоли далека від своєї найкращої форми, вона перебуває в серйозній кризі - шкода, що це не хочуть чути в роздягальні "Барси". Мабуть після поразки від "Рубіна" Гвардіола і Лапорта зможуть реально поглянути на стан справ у клубі?

Все пішло не так з самого початку матчу. Коли тренер "Рубіна" Курбан Бердиєв тільки почав несамовито перебирати свої мусульманські чотки, поперемінно переводячи погляд від поля до неба, Рязанцев забив найдивовижніший гол з 30 метрів - Вальдес не зреагував. Мабуть, Аллах почув молитви Бердиєва. Далі - більше. Огидна гра Маркеса, якого поверненули в основу, абсолютно втомлений (і морально, і фізично) Мессі.

Втім, коли Ібрагімович зрівняв рахунок, багатьом здалося: зараз почнеться. Мовляв, "Барселона" на цей раз несподівано довго розгойдувалася і тепер твердо мала намір взяти ініціативу в свої руки. Глядачі, присутні на звичному їм видовищі тотальної і грізної "Барселони", вже почали потирати руки.. Але марно - вчора був вечір російської революції. А коли Караденіз забив другий гол "Рубіна", Гвардіола і товариші, замість планової перемоги отримали впевнену поразку від російської команди.

MARCA: "ЧЕМПІОН БУВ ТІЛЬКИ ОДИН"

Казанський "Рубін", отака російська армія, на чолі з товаришем Бердиєвим зробив з бідною "Барселоною" все, що міг. Тобто просто взяв і переміг в гостях сильний клуб Європи. Ця перемога приголомшила весь футбольний світ. Тепер здивовані погляди направлені у бік Казані, звідки і з"явився клуб-чемпіон Росії, який без зусиль поставив на коліна чемпіона Іспанії і діючого володаря найпрестижнішого європейського трофея.

За матаеріалами Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" робив з бідною "Барселоною" все, що міг - іспанські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути