середа, 21 жовтня 2009 18:44

Перемога "Рубіна" збагатила Жиркова на тисячу англійських фунтів

Перемога "Рубіна" збагатила Жиркова на тисячу англійських фунтів

Гравець збірної Росії з футболу Юрій Жирков розповів про те, що посперечався з одноклубником по "Челсі" на гроші. Півзахисник лондонського клубу виграв парі завдяки перемозі казанського "Рубіна" над "Барселоною" в Лізі чемпіонів.

Нагадаємо, підопічні Курбана Бердиєва в 3-му турі Ліги чемпіонів сенсаційно обіграли "Барселону" в гостях з рахунком 2:1.

"Адже я вірив в казанський клуб ще до матчу. Сказав одному з партнерів по "Челсі", що "Рубін" на "Ноу Камп" не програє. Той відповів: "Це неможливо! Став 500 фунтів, а я відповім мільйоном". Насправді посперечалися так: якщо виграє "Барса", я плачу цьому гравцеві, ім"я якого на його прохання розголошувати не стану, 500 фунтів, - цитує Жиркова портал BobSoccer.ru. - Якщо "Рубін" не поступиться - він мені платить тисячу. Я виграв суперечку, чим невимовно здивував партнерів по команді. А головне - в Англії тепер багато хто знає і поважає "Рубін", який вмудрився обіграти саму "Барселону", та ще і у неї вдома!".

Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «Перемога "Рубіна" збагатила Жиркова на тисячу англійських фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути