пʼятниця, 18 червня 2010 14:54

В Ірландії безкоштовно пригощають піцами за кожен гол у ворота збірної Франції

В Ірландії безкоштовно пригощають піцами за кожен гол у ворота збірної Франції

У розташованих в Ірландії закладах відомої міжнародної мережі піцерій відвідувачам безкоштовно роздають піци на честь кожного голу у ворота збірної Франції в матчах чемпіонату світу в ПАР.

Після перемоги мексиканців над французами з рахунком 2:0 увечері в четвер щасливі відвідувачі стали власниками декількох сотень безкоштовних піц.

Рекламний слоган акції свідчить: "Пам'ятайте гру рукою Анрі? У такому випадку ми даруємо вам піцу за кожен гол у ворота Франції!".

Нагадаємо, що звітний поєдинок стикового матчу проти команди Ірландії Тьєррі Анрі підіграв собі рукою у чужому штрафному майданчику в комбінації, яка призвела до голу, який вивів французів на чемпіонат світу.

Тим часом, головний тренер збірної Франції з футболу Раймон Доменек зізнався, що його команді знадобиться диво, щоб вийти в 1 / 8 фіналу чемпіонату світу в ПАР, повідомляє AFP. Французький наставник зробив цю заяву після поразки його збірної від Мексики (0:2) в матчі, що відбувся ввечері 17 червня.

Доменек зазначив, що тепер збірна Франції знаходиться в залежності від результату матчу третього туру Мексика - Уругвай (22 червня). Французи вийдуть з групи тільки в тому випадку, якщо самі переможуть ПАР, а уругвайці поступляться мексиканцям. При цьому французи повинні будуть мати кращу різницю м'ячів, ніж Уругвай.

Говорячи про гру з Мексикою, Доменек зізнався, що у нього немає слів, щоб висловити своє розчарування. За словами тренера, у його команди був хороший настрій і бажання перемогти, але на полі у гравців нічого не виходило.

Ще до початку чемпіонату світу в ПАР було оголошено, що після закінчення турніру Доменек залишить посаду головного тренера збірної Франції. Новим наставником команди стане Лоран Блан.

За матеріалами Советский спорт, Лента

Зараз ви читаєте новину «В Ірландії безкоштовно пригощають піцами за кожен гол у ворота збірної Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути