пʼятниця, 18 червня 2010 09:33

"Чемпіонат світу для нас ще не завершений" - Доменек

"Чемпіонат світу для нас ще не завершений" - Доменек

Головний тренер збірної Франції Раймон Доменек прокоментував підсумок матчу проти збірної Мексики (0:2) у другому турі групового етапу чемпіонату світу.

"Я засмучений, як і всі вболівальники збірної. Ніякого аналізу поки не робив. У роздягальні я нічого не говорив футболістам. Мені ще потрібно підібрати слова, тому що нам залишилося провести одну гру у групі.

Мексика забила перший гол з офсайду. Я вітаю її з перемогою. Результат матчу - помилка збірної Франції ... Так, можу визнати, що це моя помилка.

Ми тут не для того, щоб звинувачувати один одного. У нас повинна бути гордість. Залишився невеликий шанс, хоча не все залежить від нас. З почуття власної гідності ми повинні показати хорошу гру в матчі з ПАР. Чемпіонат світу для нас ще не завершений. Але, повторюся, вихід у наступну стадію не в наших руках. Це сумно.

Перший тайм у нас вийшов дуже хорошим. До кінця зустрічі стало складніше, але в першій половині не було причини для занепокоєння.

Я не думаю про гру Мексика - Уругвай. Це не моя проблема. Звичайно, мені є за що звинувачувати себе. Але я цього не скажу. Наш результат схожий на виступ на Євро-2008? Ми недалекі від цього, але у нас залишився один матч у запасі", - наводить слова Доменека AFP.

Нагадаємо, збірна Франції поступилася команді Мексики в матчі другого туру групового етапу чемпіонату світу 2010 року. Мексиканці перемогли з рахунком 2:0, причому обидва м'ячі забили гравці, які вийшли на заміну.

На 64-й хвилині відзначився Хав'єр Ернандес, а на 79-й хвилині Куатемок Бланко реалізував пенальті, призначений за фол на Пабло Баррері.

За матеріалами Sports.ru, Лента

Зараз ви читаєте новину «"Чемпіонат світу для нас ще не завершений" - Доменек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути