середа, 16 червня 2010 16:33

ЧС-2010. Збірна Чилі обіграла Гондурас (ФОТО)

Збірна Чилі здобула перемогу над командою Гондурасу в матчі чемпіонату світу з футболу в ПАР. Зустріч, що відбулася 16 червня в Мбомбеле, закінчилася з рахунком 1:0.


Гра проходила з явною перевагою чилійців. Перший небезпечний момент біля воріт Гондурасу виник вже на перших хвилинах, коли Мартін Фернандес небезпечно пробив зі штрафного. Гольову атаку чилійці організували на 33-й хвилині: відзначився Жан Босежур.

У другому таймі чилійська команда могла подвоїти перевагу, але воротар команди Гондурасу Ноель Вальядарес потягнув удар Понсе.


Футболісти збірної Гондурасу за весь матч не створили біля воріт Клаудіо Браво жодного небезпечного моменту, не дивлячись на те що били по воротах досить часто.

У середу, 16 червня, на чемпіонаті світу відбудуться ще два матчі групового етапу: Іспанія зіграє з Швейцарією, а збірної ПАР протистоятиме команда Уругваю.

ЧС-2010

ПАР

Груповий етап

Група H

Гондурас - Чилі - 0:1 (0:1, 0:0)

Гол: 0:1 - Босежур (34).

Гондурас: Вальядарес, Мендоса, Чавес, Фігероа, Ізагірре, Паласіос, Гевара (Х. Томас, 66), Нуньєс (Мартінес, 85), Альварес, Еспіноза, Павон (Уелкам, 60).

Чилі: Браво, Ісла, Медель, Понсе, Відаль (Контрерас Фіка, 81), Мільяр (Хара, 52), Фернандес, Кармона, Санчес, Босежур, Вальдівія (Гонсалес, 87).

Попередження: Кармона (5), Фернандес (19), Паласіос (33).

За матеріалами Sports.ru, Лента

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Збірна Чилі обіграла Гондурас (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути