четвер, 07 березня 2013 00:29

Узєлков і Спірко захищатимуть свої титули 16 березня в Києві
5

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

Головними поєдинками першого у цьому році боксерського шоу компанії братів Кличків "K2 Promotions" стануть бої українських чемпіонів В'ячеслава Узєлкова і Олександра Спірка. Відбудеться вечір боксу 16 березня у київському Палаці спорту.

Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO в напівважкій вазі В'ячеслав "Steel Power" Узєлков (28-2-0, 17) проведе захист титулу в поєдинку проти боксер зі Швейцарії Софіане Себіхі (20-4-0, 14).

Крім того, Олександр Спірко, чемпіон світу серед молоді за версіями IBF, IBO і WBC проведе 8-раундовий бій із угорцем Ласло Фазекасом.

"Сьогодні ми розпочинаємо новий боксерський сезон у 2013 році. У цілому запланували щонайменше 5 турнірів, як і торік. Узєлков є одним із лідерів сучасного світового боксу у своїй ваговій категорії. Не довго чекати того дня, коли він буде битися за титул чемпіона світу. Я в це дуже вірю", – зазначив на анонсуючій прес-конференції генеральний директор "K2 Promotions" Олександр Красюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узєлков завоював титул інтерконтинентального чемпіона в Одесі

Нині Узєлков входить у ТОП-10 рейтингу відразу трьох престижних боксерських організацій – 3 місце рейтингів WBO і IBF, 5 позиція рейтингу WBA. Свій нинішній титул інтерконтинентального чемпіона українець завоював у липні 2012 року в Одесі, здобувши перемогу над Мохаммедом Белкасемом.

"Я повністю інший. У мене все змінилося. Люди можуть скачати в інтернеті і подивитись, яким був Узєлков, бо зараз я повністю відрізняюсь від того, що можна там побачити. Це буде сюрприз для суперника і для всіх оточуючих", – запевнив спортсмен.

У рамках боксерського шоу в Києві у ринг також вийдуть Володимир Терешкін, Андрій Руденко, Віктор Плотніков, Вадим Новопашин, Умар Салам та інші.

Трансляцію поєдинку можна буде побачити 16 березня о 23.00 на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Узєлков і Спірко захищатимуть свої титули 16 березня в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути