середа, 11 липня 2012 18:42

"Ювентус" прибрав зірки з нової форми через незгоду з FIGC
5

Фото: Фото: juventus.com

Керівництво туринського футбольного клубу "Ювентус" вирішило прибрати чемпіонські зірки з форми на сезон-2012/13 на знак протесту, повідомляє Football Italia.

"Ювентус" в середу, 11 липня, презентував форму на майбутній сезон, на якій не виявилося двох звичних золотих зірок, кожна з яких присуджувалася за 10 чемпіонських титулів в серії А.

"Ми вважаємо, що вигравали чемпіонат Італії 30 разів, однак це йде врозріз з підрахунками Італійської федерації футболу (FIGC), де вважають, що у нас 28 перемог в серії А. Ми категорично не згодні з цією арифметикою, тому прибрали зірки", - заявив президент Старої синьйори Андреа Аньєллі.

Найбільший корупційний скандал в історії італійського футболу позбавив "Ювентус" двох титулів чемпіона Італії (2005 і 2006 років), рішенням спортивного суду команда була відправлена ??в серію B.

"Усі прихильники "Ювентуса" вважають, що у нас 30 перемог у чемпіонатах Італії. Ми завжди приймали рішення спортивної судової системи, але з тих часів з'явилося безліч нових фактів, однак Італійська федерація футболу вирішила не займатися більше цим питанням", - сказав Аньєллі.

"Ювентус" в минулому сезоні виграв чемпіонат Італії, не зазнавши жодної поразки.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" прибрав зірки з нової форми через незгоду з FIGC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути