понеділок, 28 березня 2011 12:36

"Ювентус" і "Наполі" цікавляться гравцями "Шахтаря"

"Ювентус" і "Наполі" цікавляться гравцями "Шахтаря"

Італійський клуб "Наполі", який зараз веде боротьбу за золоті медалі в Серії А, націлився на гравця донецького "Шахтаря". Керівництво "партенопейців" визначилося з бажанням зробити пропозицію 25-річному "гірникові" Фернандіньо, інформує fichajes.net.

Повідомляється, що Фернандіньо повинен буде замінити в команді словака Марека Хамшика, який у міжсезоння перейде в який-небудь суперклуб.

Видання Сalciomercatoweb, посилаючись на Gazzetta dello Sport, підтверджує цю інформацію, уточнюючи, що в світлі швидкого закінчення контракту Фернандіньо з "Шахтарем", 4 мільйонів євро може виявитися достатньо для купівлі бразильця.

Нехай ясність з тренером, який буде керувати "Ювентусом" у новому сезоні ще не настала, але керівництво "б'янконері" вже прикидає контури річної трансферної кампанії. За даними, які знаходяться у розпорядженні CalcioLine, туринці звернули погляд на двох гравців збірної Бразилії.

Першим з них є футболіст "Шахтаря" Жадсон. Другий - форвард "Інтернасьоналя" Леандро Даміан, який, нагадаємо, також цікавий селекціонерам "гірників".

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" і "Наполі" цікавляться гравцями "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути