пʼятниця, 22 лютого 2008 17:34

Усманов став найбільшим акціонером "Арсеналу"

Компанія Red and White Holdings Limited, співвласником якої є російський мільярдер Алішер Усманов, збільшила свою частку акцій лондонського "Арсеналу" до 24,2 відсотків. Таким чином, Усманов став найбільшим акціонером лондонського клубу, випередивши Денні Фізмана, який володіє 24,11 відсотками акцій "канонірів".

За правилами Лондонської фондової біржі, якщо Усманов доведе кількість своїх акцій до 29,9 відсотка, то зобов"язаний буде зробити пропозицію іншим акціонерам про придбання контрольного пакету. Проте ще в жовтні 2007 року рада директорів "Арсеналу" уклала угоду про те, щоб не продавати великі пакети акцій і блокувати можливий перехід клубу до одного власника.

Усманов став акціонером лондонського клубу в серпні 2007 року, купивши 14,5 відсотків акцій за 75 мільйонів фунтів стерлінгів. Поступово він збільшив свою частку до 24,2 відсотків.

Нещодавно керівництво "Арсеналу" оголосило про те, що за останній фінансовий рік доходи клубу виросли, причому пов"язано це зі збільшенням виплат з боку телеканалів за трансляції матчів і збільшенням надходжень від продажу квитків і абонементів на недавно побудований стадіон.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Усманов став найбільшим акціонером "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути