пʼятниця, 21 листопада 2014 15:56

Усика і Ломаченка звинуватили у відсутності патріотизму

Усика і Ломаченка звинуватили у відсутності патріотизму

Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський розкритикував Олександра Усика та Василя Ломаченка у відсутності патріотизму і пасивному ставленні до ситуації на батьківщині обох бійців.

У приклад наставник національної команди привів Володимира Кличка, який присвятив нокаут Кубрата Пулєва українському народу, який бореться за незалежність.

"Хочеться подякувати Володимиру Кличку за те, що присвятив свою перемогу над Пулєвим воїнам, які зараз на війні. Багато спортсменів публічно висловлювали свою позицію щодо анексії Росією Криму і війни на сході, але більшість наших топових боксерів залишалися в тіні.

Наприклад, Саша Усик останнім часом заявляє, що він поза політикою, не висловлювався на підтримку України і Вася Ломаченко. Це неправильно.

Кличко на такому рингу, коли всі камери світу включені, чітко заявив про свою громадянську позицію. І, повірте мені, бійцям такі слова підтримки вкрай необхідні, вони їх особливо підбадьорюють.

Володя, як і інші боксери, прославляє нашу країну на рингу. Часто проливають піт і кров. Але це не порівняти з тим, що роблять воїни, віддаючи за батьківщину своє життя. З тим, як мужньо вони відбиваються в донецькому аеропорту або на передовій Луганська та Донецька. Саме так, як Кличко, діють справжні спортсмени-професіонали та громадяни", - заявив Сосновський в інтерв'ю виданню "День".

Нагадаємо, 23 листопада в Макао відбудеться бій Василь Ломаченко - Чонталарн Пірійяпіньо. На прес-конференції боксер передав привіт Україні, однак політичної теми не торкався.

Раніше Олександр Усик заявив, що Крим - це Україна, однак пізніше український важковаговик відкрив у Криму російський турнір.

Зараз ви читаєте новину «Усика і Ломаченка звинуватили у відсутності патріотизму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути