середа, 11 лютого 2015 18:48

У ПАР засудили вбивць переможця Кличка

У ПАР засудили вбивць переможця Кличка
Коррі Сандерс

Високий суд Преторії визнав трьох зімбабвійців винними у вбивстві південноафриканського боксера Коррі Сандерса. Про це пише Boxingscene.com.

Вину за пограбування, що спричинило за собою вбивство спортсмена, поклали на 21-річного Паіду Фіша, 28-річного Кріса Мойо і 29-річного Самуеля Мабену. Остаточний вирок і терміни тюремного ув'язнення будуть оголошені у четвер, 12 лютого.

Сандерс помер 23 вересня 2012 року. Днем раніше він був важко поранений під час збройного пограбування ресторану в Преторії. 46-річний боксер поклав свою дочку на підлогу і закрив її своїм тілом від куль. За словами свідка, "Коррі опинився не в тому місці і не в той час". Ніхто з присутніх у закладі відвідувачів, крім Сандерса, не постраждав.

Південноафриканець завершив професійну кар'єру в 2008 році. У кар'єрі він провів 46 боїв, в яких зазнав чотири поразки. Сандерс був чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітнього боксерського союзу (WBU). Він є одним з трьох боксерів, які перемогли Володимира Кличка. У 2003 році Сандерс нокаутував українця у другому раунді і завоював чемпіонський пояс WBO.

Зараз ви читаєте новину «У ПАР засудили вбивць переможця Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути