субота, 03 лютого 2024 16:53

Усик відреагував на скасування бою з Ф'юрі

Усик відреагував на скасування бою з Ф'юрі
Олександр Усик вперше відреагував на зрив поєдинку з Тайсоном Ф'юрі. Фото: instagram.com/yaroslava.gres

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик вперше відреагував на зрив поєдинку з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

37-річний український боксер записав відеозвернення, яке у себе в Instagram-сторіз опублікувала координаторка платформи UNITED24 Ярослава Гресь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали нового суперника Усика, який може замінити Ф'юрі у бою 17 лютого

"Дорогі друзі, усім доброго, гарного, неймовірного дня. У мене неймовірна субота. Я вже зробив всю роботу, і зараз я трошки відпочиваю. Друзі, труднощі нам даються для того, щоб ми їх проходили. А якщо ми будемо скиглити, коли нам складно, ми просто будемо скигліями. Усім добра, рухаємось далі", - сказав Усик.

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі отримав травму під час підготовки до бою проти чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика, внаслідок чого поєдинок відклали не невизначений термін.

Під час одного зі спарингів "Циганський король" отримав серйозне розсічення, після якого йому навіть довелося накладати шви. За словами катмена британця Хорхе Капетільо, Ф'юрі знадобиться близько трьох місяців на відновлення, щоб потім продовжити готуватися до бою з Усиком.

Зараз ви читаєте новину «Усик відреагував на скасування бою з Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути