субота, 03 лютого 2024 14:53

Катмен Ф'юрі назвав терміни його відновлення

Катмен Ф'юрі назвав терміни його відновлення
Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі отримав травму під час підготовки до бою проти чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика. Фото: колаж 24 канал

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі отримав травму під час підготовки до бою проти чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика, внаслідок чого поєдинок відклали не невизначений термін.

Під час одного зі спарингів "Циганський король" отримав серйозне розсічення, після якого йому навіть довелося накладати шви. За словами катмена британця Хорхе Капетільо, Ф'юрі знадобиться близько трьох місяців на відновлення, щоб потім продовжити готуватися до бою з Усиком. Про це він сказав коментарі DAZN.

"Я б сказав, що потрібно щонайменше 90 днів, щоб відновитися після такого розсічення. Сподіваюся, бій відбудеться влітку. Це дуже сумні новини. Рана повинна загоїтися і тільки після цього Тайсон повернеться, почне тренуватися і відновить тренувальний табір. Процес відновлення триватиме як мінімум кілька місяців", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали нового суперника Усика, який може замінити Ф'юрі у бою 17 лютого

Капетільо зазначив, що під час спарингів можуть бути нещасні випадки, і саме це сталося з Тайсоном, тому йому знадобиться час, щоб відновитися.

"Тепер рана знову може відкритися під час бою, якщо вони вирішать провести його, тому зараз йому потрібен таймаут, щоб переконатися, що рана не відкриється від першого удару Олександра Усика", - пояснив катмен.

Поєдинок Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі мав відбутися 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Однак через травму британця весь вечір боксу перенесли.

Нова дата залежатиме від термінів відновлення "Циганського короля".

Зараз ви читаєте новину «Катмен Ф'юрі назвав терміни його відновлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути