середа, 24 березня 2021 09:14

Усик готовий зірвати бій між Ф'юрі та Джошуа

Усик готовий зірвати бій між Ф'юрі та Джошуа
Санкціонувати бій за тимчасовий пояс можна лише тоді, коли є ясність по головному поясу. Фото: instagram.com/usykaa

Український суперважкоатлет Олександр Усик готовий зірвати бій між чемпіоном у суперважкій вазі Ентоні Джошуа та володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі, якщо його дату та місце не оголосять до 15 квітня.

Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO, яким володіє Джошуа, тому за всіма "нормальними правилами" має бути призначений бій, розповів промоутер українця Олександр Красюк у коментарі xsport. Хоча сам Усик говорив, що не хотів би заважати проведенню цього бою, є бізнесова складова, згідно з якою українець зобов'язаний пред'являти та реалізовувати свої права.

"Але оскільки в перспективі стоїть поєдинок за об'єднання, рада WBO збирається на нараду і каже, що тут потрібно зробити виняток. З цим навряд чи хтось сперечатиметься, якщо абстрагуватися від приватних інтересів Олександра. WBO вийшла з ситуації, санкціонувавши поєдинок за тимчасового чемпіона світу з тією умовою, що пройде бій Ф'юрі - Джошуа. Є гранична дата, щоб оголосити час та місце проведення. Якщо цього не буде, то поєдинок Ф'юрі - Джошуа не відбудеться. У такому випадку Ф'юрі битиметься із Вайлдером, напевно, а Джошуа зобов'язаний битися з Усиком", - додав Красюк.

Представник боксера вказав на те, що санкціонувати бій за тимчасовий пояс можна лише тоді, коли є ясність по головному поясу, інакше немає юридичних передумов, а ясності з приводу поєдинку між британцями немає вже кілька місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі та Джошуа підписали контракт на 2 поєдинки

Усик вважає Тайсона Ф'юрі фаворитом проти Ентоні Джошуа. За словами Усика, Тайсон володіє правильним боксерським менталітетом та завдяки цьому переможе суперника.

Зараз ви читаєте новину «Усик готовий зірвати бій між Ф'юрі та Джошуа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути