Ексклюзиви
середа, 13 травня 2009 15:48

Ющенко та Тимошенко надали УЄФА гарантії

Ющенко та Тимошенко надали УЄФА гарантії

Президент України Віктор Ющенко, голова Верховної Ради Володимир Литвин і прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко підписали сумісний лист на ім"я президента УЄФА Мішеля Платіні, в якому надали гарантії про виділення додаткових ресурсів для своєчасної підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Ми переконані, що зможемо виконати всі наші гарантії, зокрема, щодо фінансування підготовки до турніру Євро-2012. Заставою цього є прийняті нами антикризові заходи і конструктивний діалог з МВФ", - говориться в листі.

На думку керівників держави, співпраця з МВФ не тільки дає можливість стабілізувати державні фінанси, але і відкриває можливості для активнішої співпраці з іншими міжнародними фінансовими організаціями і приватними інвесторами. "Після остаточного визначення чотирьох українських приймаючих міст, нами будуть сконцентровані додаткові ресурси для своєчасної реалізації всіх планів з підготовки до турніру, перш за все аеропортів, інфраструктури розміщення та транспортних мереж", - говриться далі в листі.

Ющенко, Литвин і Тимошенко звернулися до Платіні та членів Виконавчого комітету УЄФА з проханням про паритетний розподіл приймаючих міст між Україною та Польщею.

Цей лист Платіні та членам виконкому УЄФА сьогодні перед засіданням передав президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

Сьогодні, 13 травня, Виконком УЄФА ухвалив рішення, що матчі фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу пройдуть в чотирьох українських і чотирьох польських містах. Зокрема в Україні матчі відбудуться в Києві, Донецьку, Харкові та Львові.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко та Тимошенко надали УЄФА гарантії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути