пʼятниця, 25 вересня 2009 16:49

Ющенко незадоволений рівнем фінансування Євро-2012

Ющенко незадоволений рівнем фінансування Євро-2012

Президент України Віктор Ющенко незадоволений рівнем фінансування заходів щодо підготовки країни проведенню фінальної частини Євро-2012, повідомляє прес-служба голови держави. "Мене не задовольняє рівень фінансування в рамках закону про бюджет 2009 року заходів і об"єктів "Євро-2012". 27% фінансувань за дев"ять місяців - це нікчемне виконання закону про бюджет", - заявив він в п"ятницю на нараді з питаннь фінансування Євро-2012.

Ющенко звернув увагу на той факт, що витрати на будівництво, реконструкцію і ремонт автодоріг загального користування профінансовані лише на 11,5%, - при тому, що належна реконструкція доріг є невід"ємним компонентом підготовки до Євро-2012. "Якщо його не буде - нам не бачити того позитивного рішення, що ми чекаємо в листопаді", - відзначив президент.

Витрати на підготовку до чемпіонату в державному бюджеті на поточний рік складають 7,2 мільярда гривень (900 мільйонів доларів), стабілізаційний фонд бюджету повинен забезпечити фінансування в об"ємі близько 4,5 мільярдів гривень (565 мільйона доларів).

Нагадаємо, з боку України поки тільки Київ отримав право приймати матчі Євро-2012. Донецьк, Львів і Харків до 30 листопада поточного року повинні показати, що виконують графік підготовчих робіт, інакше вони позбудуться права приймати матчі. З польського боку матчі турніру приймуть чотири міста: Варшава, Познань, Вроцлав і Гданськ. Остаточний список міст, в яких пройдуть ігри першості Європи, буде затверджений на виконкомі УЄФА 9-11 грудня.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Ющенко незадоволений рівнем фінансування Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути