середа, 16 вересня 2009 15:58

"У грудні УЄФА скаже останнє слово" - Григорій Суркіс

"У грудні УЄФА скаже останнє слово" - Григорій Суркіс
Президент ФФУ Григорій Суркіс заявив, що поширена напередодні інформація про компліментарні вислови президента УЄФА Мішеля Платіні в адресу України у зв"язку з відчутним прогресом на шляху до виконання зобов"язань в рамках підготовки країни до Євро-2012, є достатньо повною і повністю об"єктивною, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Про це керівник українського футболу сказав після повернення з Ньона, де він брав участь в черговому засіданні Виконкому УЄФА. Саме там Платіні зробив заяву щодо прогресу України в підготовці Євро-2012.

"Президент УЄФА висловився чітко і зрозуміло. Я не бачу потреби намагатися щось прочитати ще між рядків, − зазначив Григорій Суркіс. − Давайте навчимося сприймати позитивні для нас сигнали з оригінальним, а не кимось відредагованим змістом".

Водночас керівник приймаючої турнір асоціації звернув увагу представників ЗМІ на той факт, що перехід від критичного червоного до жовтого сектору ще не означає остаточного досягнення безпечного для нас рівня готовності. Тому час, що залишився до контрольної дати 30 листопада, має бути використаний не задля самомилування перед телекамерами деяких говірких чиновників, а на "підтягування хвостів" на ключових напрямках роботи.

"Я вже говорив про те, що декому треба менше працювати язиками, а натомість відповідальніше ставитися до реалізації конкретних вимог УЄФА, кінцеві результати виконання яких будуть розглянуті 10-11 грудня під час засідання Виконкому Європейського союзу футбольних асоціацій у Португалії. Лише там, на Мадейрі, буде зрозуміло, чи зможе Україна реально перейти до зеленої зони готовності і разом з Польщею на паритетних засадах у форматі 4+4 гідно продовжити підготовку до турніру", − підкреслив Григорій Суркіс.

За матеріалами ФФУ, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"У грудні УЄФА скаже останнє слово" - Григорій Суркіс ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути