пʼятниця, 30 серпня 2013 11:21

US Open, Світоліна не подолала американський бар'єр, Стаховський продовжує перемагати в парі

US Open, Світоліна не подолала американський бар'єр, Стаховський продовжує перемагати в парі

Харків'янка Еліна Світоліна за 2 години 47 хвилин програла матч другого раунду Відкритого чемпіонату США американці Кристині Макхейл. Рахунок поєдинку: 4-6 6-3 5-7.

Українка відіграла один матчбол, при цьому припустившись помилки на другому. Світоліній вдалося реалізувати тільки 2 брекпойти з 19, в той час, як її суперниця 3 з 10.

На рахунку харків'янки 5 ейсів і 2 подвійні помилки, а Макхейл 7 разів подавала навиліт і припустилася 5 подвійних помилок. При цьому Світоліна виграла 113 розіграшів, а Макхейл - 111.

Інший представник України - Сергій Стаховський - вийшов до другого раунду в парному розряді. У стартовому матчі українсько-російська пара Стаховський/Южний обіграла польський дует Фірстенберг/Матковські, посіяний під 8 номером: 6-4 6-4. Матч тривав 1 годину 10 хвилин.

У жіночому парному розряді завершила виступи й Ірина Бурячок. У першому раунді українсько-італійська пара Бурячок/Кнапп програла сербсько-хорватському дуету Янкович/Лючич-Бароні: 2-6 3-6.

Зараз ви читаєте новину «US Open, Світоліна не подолала американський бар'єр, Стаховський продовжує перемагати в парі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути