вівторок, 27 серпня 2013 23:16

Леся Цуренко вибула з основної сітки US OPEN

Леся Цуренко вибула з основної сітки US OPEN
Леся Цуренко Фото: sport-express.ua

Українська тенісистка Леся Цуренко не змогла подолати перше коло Відкритого чемпіонату США. Вона поступилася з рахунком 1:2 чешці Люсі Шафаржовій.

24-річна українка, котра на сьогодні посідає 61-й рядок у рейтингу WTA, протистояла на два роки старшій і вищій за класом суперниці, у якої 38-ма позиція. Цуренко поступилася в першому сеті 3:6, другий виграла більш переконливо 6:2, однак у третьому знову відпустила Шафаржову – 2:5. Після цього Леся зуміла зробити один брейк, але на більше її не вистачило, чешка довела сет до перемоги – 6:4.

В основній сітці US OPEN виступлять і інші українські тенісисти - Олександр Долгополов, Сергій Стаховський та Еліна Світоліна. Всі вони проведуть свої перші матчі на турнірі у другий змагальний день.

Нагадаємо, жоден з 10-ти українців, хто брав участь у кваліфікації, до основної сітки заключного в сезоні турніру Великого Шлему не потрапили.

Зараз ви читаєте новину «Леся Цуренко вибула з основної сітки US OPEN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути