понеділок, 07 липня 2008 14:58

Юні українські тенісистки виграли Командний чемпіонат Європи

Юні українські тенісистки виграли Командний чемпіонат Європи

Збірна України виграла літній Командний чемпіонат Європи з тенісу серед дівчат не старших 14 років. У фіналі команда України зустрічалася з фаворитками - збірною Росії, у складі якої були три тенісистки, які входять у кращу п"ятірку рейтингу ETA. Завдання ускладнилося після того, як Катерина Козлова, лідируючи у вирішальній партії матчу з Юлією Путінцевою 2-0, пошкодила ногу і програла сет 2-6, а з ним і матч: 1-6 6-2 2-6.

Проте, харків"янка Еліна Світоліна обіграла лідера рейтингу ETA серед дівчат не старших 14 років Дарину Гаврилову: 2-6 6-0 6-1, і зрівняла рахунок у матчі. Результат поєдинку вирішувався у парній зустрічі, де у трьох партіях перемогли Світоліна і Козлова, яка грала з травмою ноги: 6-4 5-7 6-2.

Українки вперше перемогли на літньому Кубку Європи. Бронзові медалі першості завоювала команда Бельгія, яка обіграла команду Великої Британії: 2-1.

На початку серпня в Простейові, Чехія, збірна України (а разом з нею і команди Росії, Бельгії, Сербії і Великобританії) вступить у боротьбу за світову першість.

www.sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Юні українські тенісистки виграли Командний чемпіонат Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути