Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 10:46

Український футбол стає цікавішим: зміни в правилах Кубка

Український футбол стає цікавішим: зміни в правилах Кубка
У регламенті Кубка України відбулися деякі зміни. Тепер, якщо в матчах 1/4 і 1/2 фіналу будуть зафіксовані нічиї, то для виявлення переможця призначатиметься додатковий поєдинок, а якщо і він не виявить переможця - 2 екстра-тайми та серія пенальті, якщо буде необхідність.

Матчі 1/8 фіналу Кубка України відбудуться 29 жовтня, а їх жеребкування, за попередніми даними, пройде 24 вересня.

До цієї стадії дісталися "Динамо", "Шахтар", "Металіст", "Дніпро", "Таврія", ФК "Львів", "Металург" (Д), ФК "Харків", "Зоря", "Ворскла", "Арсенал", "Закарпаття", "Фенікс-Іллічівець", "Сталь", "Оболонь" і ПФК "Олександрія".

У 1/8 у випадку, якщо основний час завершиться внічию, призначатиметься додатковий (2 тайми по 15 хвилин). Якщо за цей час суперники не виявлять переможця, пробиватиметься серія 11-метрових.

Якщо ж нічиї будуть зафіксовані у чвертьфінальних (06/07.12.2008) і півфінальних (04.03.2009) матчах, то для виявлення переможця призначатиметься додатковий поєдинок (13/14.12.2008 і 22.04.2009 відповідно) на полі команди, яка грала на виїзді. Якщо і він завершиться внічию, то буде призначено додатковий час (2 тайми по 15 хвилин). Якщо і тут не буде виявлено переможця, пробиватиметься серія 11-метрових ударів.

Фінальний поєдинок відбудеться 13 травня 2009 року.

"Newsru.ua"

Зараз ви читаєте новину «Український футбол стає цікавішим: зміни в правилах Кубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути