Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2008 16:08

Українські тренери виручили російського біатлоніста під час гонки

Російський біатлоніст Дмитро Ярошенко, який втратив обойму під час індивідуальної гонки в Австрії (18 грудня), отримав допомогу від тренерів збірної України. Вони дали Ярошенку запасну обойму. Про це розповів старший тренер чоловічої збірної Росії з біатлону Володимир Аликін в інтерв"ю агентству "Весь Спорт".

Ярошенко втратив обойму перед останньою (четвертою) стрільбою і попросив допомоги на вогняному рубежі. За словами Аликіна, поки тренер з підготовки стрільби Андрій Гербулов біг до Ярошенка, спортсменові допомогли українські тренери.

На той час у Ярошенка був один промах, а на останньому вогняному рубежі він допустив ще один. Крім того, росіянин втратив час через втрату обойми. У результаті Ярошенко зайняв 11-е місце.

Переможцем індивідуальної гонки на 20 кілометрів став росіянин Максим Чудов, друге місце зайняв його співвітчизник Іван Черезов, а третій час показав швед Бьорн Феррі. Гонка в австрійському Хохфільцені пройшла в рамках третього етапу Кубка світу.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Українські тренери виручили російського біатлоніста під час гонки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути