Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2007 17:43

Українські тенісистки продовжують вдалі виступи на турнірі у Дубаї

Дві українки - Юліана Федак та Вероніка Капшай - успішно подолали стартовий раунд парного розряду турніру ITF у Дубаї (ОАЕ) з призовим фондом - $75 тисяч.

В 1/8 фіналу парного розряду українсько-російський дует Федак/Лапущенкова у двох сетах переграв німецько-італійську пару Реч/Сассі - 6:4, 6:0. У чвертьфіналі суперницями Юліани і Анни буде перша пара турніру, білорусько-боснійський дует Дзехалєвіч/Югіч-Салкіч.

Українсько-угорський дует Капшай/Надь у стартовому раунді був сильнішим за російську пару Дьяченко/Дранєц - 6:1, 6:2 і у чвертьфіналі зіграють проти бельгійсько-сербської пари Маес/Мірчіч.

На жаль, для ще одної українки - Катерина Авдієнко - турнір у парному розряді завершився. В 1/8 фіналу українсько-латвійська пара Авдієнко/Кузьміна поступилась тунісько-словацькому дуету Сфар/Суха - 2:6, 1:6, повідомляє www.ftu.org.ua.

Зараз ви читаєте новину «Українські тенісистки продовжують вдалі виступи на турнірі у Дубаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути