Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2013 19:20

Українські тенісистки грали на Кубку Федерації з травмами і без лікаря

Українські тенісистки грали на Кубку Федерації з травмами і без лікаря
Цуренко належить тривале відновлення. Фото: sapronov-tennis.org

Капітан жіночої збірної України з тенісу Ігор Дерновський розповів "Коментарям" про причини поразки Іспанії в Кубку Федерації

"Рахунок зустрічі міг бути іншим, якби не деякі обставини. У Цуренко загострилася травма. Пошкодження серйозне - вимагатиме тривалого відновлення, - сказав Дерновський. - З пошкодженням приїхала в Іспанію і Еліна Світоліна. Після перемоги на турнірі в Ейлаті, де вона виступала на хардовому покритті, переходити на грунтове - завжди важко".

"Ми знали заздалегідь, що в Іспанію з нами не поїде масажист. Також до останнього шукали лікаря, але так і не змогли знайти. В Іспанії з командою працював місцевий масажист, але він не знав команду так, як наш фахівець. На матчі був присутній новий президент ФТУ Сергій Мошак. Заходив до нас у роздягальню, обіцяв, що в майбутньому все в команді має бути добре, організація стане набагато серйознішою, ніж зараз. Всім дуже хочеться, щоб збірній приділяли більше уваги", - зазначив Дерновський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що збірна України з тенісу програла матч Кубка Федерації у Другій Світовій групі збірній Іспанії - 1:3.

Зараз ви читаєте новину «Українські тенісистки грали на Кубку Федерації з травмами і без лікаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути