Ексклюзиви
субота, 09 лютого 2013 19:14

Кубок Федерації. Цуренко не змогла "помститися" за Світоліну

Кубок Федерації. Цуренко не змогла "помститися" за Світоліну
Цуренко не пощастило слідом за Світоліною. Фото: afp.com

Сьогодні, 9 лютого, Аліканте (Іспанія) проходить перший ігровий день матчу II Світової групи Кубка Федерації між збірними Іспанії та України. Відбувся другий одиночний поєдинок дня.

На корт вийшли перша ракетка України 23-річна Леся Цуренко, яка посідає 72-ге місце в рейтингу WTA і 85-та ракетка світу 25-річна іспанка Сільвія Солер-Еспіноса. Леся поступилася в двох сетах з рахунком 5:7, 4:6.

Матч тривав 1 годину 51 хвилину. Цуренко виграла чотири гейми на прийомі і програла шість на своїй подачі. Ейсів в матчі не було, при цьому в пасиві у Лесі одна подвійна помилка, у іспанки - чотири.

Таким чином, після першого дня змагань збірна України поступається команді Іспанії з рахунком 0:2. Нагадаємо, що перший поєдинок Еліна Світоліна програла Лурдес Домінгес-Ліно.

У неділю, 10 лютого, будуть зіграні три матчі - два одиночних і один парний. Лурдес Домінгес-Ліно зіграє з Цуренко, Солер-Еспіноса - з Еліною Світоліною. У парній зустрічі Іспанію будуть предсталяти Нурія Льягостера-Вівес і Марія-Тереса Торро-Флор, а в складі української команди заявлені Ольга Савчук і Юлія Бейгельзімер.

У неділю капітани команд можуть провести заміни серед гравців, офіційно заявлених на зустріч.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Федерації. Цуренко не змогла "помститися" за Світоліну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути