Ексклюзиви
неділя, 10 лютого 2013 17:00

Українки перемогли іспанок у парному матчі Кубка Федерації

Українки перемогли іспанок у парному матчі Кубка Федерації
Юлія Бейгельзімер замінила травмовану Лесю Цуренко ФОТО: wtatour.ru

Сьогодні, 10 лютого, в Аліканте (Іспанія) проходить другий ігровий день матчу II Світової групи Кубка Федерації між збірними Іспанії та України. Відбулися два поєдинки - одиночний і парний.

Тренери обох команд зробили заміни і замість заявлених раніше на одиночний поєдинок травмованої Лесі Цуренко і Солер-Еспіноси на корт вийшли 29-річна українка Юлія Бейгельзімер, яка займає у світовому рейтингу 167-е місце і 101-а ракетка світу, 20-річна іспанка Марія-Тереса Торро-Флор. Бейгельзімер зазнала поразки з рахунком 4:6, 2:6.

За 1 годину 24 хвилини Юлія виграла три гейми на прийомі і програла удвічі більше на своїй подачі. На рахунку українки 13 активно виграних очок при 29 невимушених помилках, а у іспанки 22 віннерси і 37 невимушених помилок.

Після цієї поразки рахунок у матчі Іспанія - Україна став 3:0 на користь іспанок, а це значить, що решта два поєдинки не мають турнірного значення. Тепер за право залишитися у II Світовій групі збірна України у квітні зіграє з однією з команд-переможниць зональних змагань.

Незважаючи на це, потім на корті билися пари: від України Юлія Бейгельзімер та Ольга Савчук, від Іспанії - Нурія Льягостера-Вівес і Марія-Тереса Торро-Флор. У впертій боротьбі за 1 годину 18 хвилин українки здолали суперниць з рахунком 6:3, 2:6, 10:5. Суперниці зробили по чотири брейка. Всього за гру українки виграли 61 очко, а іспанки - 59.

Завдяки цій перемозі нашим співвітчизниця вдалося "розмочити" рахунок у матчі - 1:3.

Зараз ви читаєте новину «Українки перемогли іспанок у парному матчі Кубка Федерації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути