Ексклюзиви
четвер, 14 серпня 2008 09:13

Українські шаблістки гарантували Україні медаль вищої якості

Українські шаблістки гарантували Україні медаль вищої якості

Українська жіноча збірна з фехтування шаблею вже забезпечила собі як мінімум срібло обігравши в півфіналі американок 45:39. У фіналі нашим дівчатам протистоятиме збірна Китаю.

Українка Марина Прищепа програла свою першу сутичку у ваговій категорії до 78 кг німкені Хайді Воллерт. Тепер за умови, що німкеня і далі буде перемагати, українка матиме шанс поборотися за бронзу.

Українки Наталія Калниш і Дар"я Шитко не змогли пробитися до фіналу змагань зі стрільби з гвинтівки з 50-ти метрів. Наталія зайняла 34-е місце, а Шитко - 46-е.

Усі українські борці, які сьогодні виступали, провалили свої перші сутички і тепер за певного розклади мають шанси максимум на бронзи.

Олександр Дараган у ваговій категорії до 84 кг програв іранцю Саману Тахмасебі. Олег Крьока (до 90 кг) поступився турку Мехмету Озалу. А Олександр Чернецький (до 120 кг) був слабкішим за американця Дреміля Байерса.

За матеріалами сайту "Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Українські шаблістки гарантували Україні медаль вищої якості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути