Ексклюзиви
понеділок, 04 червня 2012 15:34

Українські легкоатлети виграли чотири медалі на турнірі в Польщі

Українські легкоатлети виграли чотири медалі на турнірі в Польщі
Максим Мазурик був другим у секторі для стрибків з жердиною ФОТО: sportonline.ua

3 червня у Бидгощі (Польща) відбувся традиційний міжнародний турнір з легкої атлетики - "Європейський атлетичний фестиваль". Українці зайняли чотири призових місця.

Ольга Земляк перемогла в бігу на 400 м з результатом - 52,15 сек, випередивши двох британок, що пробігли з кращими особистими результатами в сезоні - Лі МакКоннелл (52,31) і Ніколу Сандерс (52,33).

Максим Мазурик був другим у секторі для стрибків з жердиною з результатом 5,62 м, показавши однаковий результат з поляком Павелом Войцєховскі, але випередивши його за спробами. Переміг другий поляк Лукаш Міхалскі (5,72).

Третє місце посіла Анна Ярощук в бар'єрному бігу на 400 м, пробігши дистанцію з найкращим особистим результатом у сезоні - 55,28. Перемогла болгарка Ваня Стамболова (54,08), другою була росіянка Наталія Антюхов (54,50).

Трійку призерів замкнули Віталій Бутрим, Дмитро Бикулуй, Євген Гуцол і Володимир Бураков в естафеті 4х400 м (3.05,18). Перші два місця у польських команд.

За крок від п'єдесталу зупинилися, зайнявши четверті місця, Станіслав Мельников у бігу на 400 м / б - 50,23 і Анжела Шевченко на 1500 м - 4.08,75.

Зараз ви читаєте новину «Українські легкоатлети виграли чотири медалі на турнірі в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути