Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2008 19:09

Українське дербі в Антверпені виграла Катерина Бондаренко

У першому ж раунді тенісного турніру в Антверпені (призовий фонд - $600 000) жереб звів двох українок - Катерина Бондаренко грала проти Тетяни Перебийніс.

Для Бондаренко-молодшої це був вже другий поєдинок за останні два тижні проти своєї співвітчизниці. На минулому турнірі, в Парижі, Катерина без особливих зусиль переграла Юліану Федак (6:0, 6:3). У матчі проти Перебийніс, який, до речі, організатори поставили на центральний корт, була вже справжня "рубка". Особливо в першому сеті.

Недавня тріумфаторка Australian Open зробила брейк на подачі суперниці і за рахунку 5:3 подавала на сет, але Тетяна зуміла відновити рівновагу. Все вирішилося на тай-брейку, де Бондаренко дозволила своїй суперниці виграти лише один розіграш (7:1).

У другій партії Тетяна вже чинила опір не так відчайдушно - 6:3 на користь Бондаренко. Наступною суперницею Катерини буде росіянка Аліса Клейбанова.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Українське дербі в Антверпені виграла Катерина Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути