четвер, 06 червня 2013 08:49

Українська "молодіжка" програла у фіналі Меморіалу Лобановського

Українська "молодіжка" програла у фіналі Меморіалу Лобановського
"Молодіжка" програла домашній меморіал Лобановського. Фото: ffu.org.ua

Молодіжна збірна команда України у фінальному матчі XI турніру пам'яті Валерія Лобановського поступилася збірній Австрії з рахунком 0:1 і стала срібним призером змагань, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Перший тайм переважно проходив у рівній боротьбі, команди діяли компактно, не залишаючи багато простору для створення небезпечних атак. Але на 35-й хвилині збірна України залишилася в меншості після вилучення Нойока. Півзахисник української команди протягом одного епізоду отримав дві жовтих картки: першу - за жорсткий підкат ззаду по ногах, а другу - за навмисний удар суперника м'ячем.

У другому таймі українці хоч і грали в меншості, але мали шанси для взяття воріт. Ордець спершу влучив у поперечину, а потім після його удару австрійців виручив голкіпер. Не реалізувавши свої моменти, українці пропустили на 80-й хвилині. Позиційна помилка захисників збірної України дозволила Вастічу прийняти м'яч зліва на вході в штрафний і без шансів для голкіпера пробити у дальню "дев'ятку". А ще через хвилину збірна України і зовсім залишилася удев'ятьох - Буяльський не за правилами зупинив фланговий прохід свого візаві.

У матчі за третє місце збірна Чехії виграла у команди Словенії з рахунком 1:0 і стала бронзовим призером турніру.

Зараз ви читаєте новину «Українська "молодіжка" програла у фіналі Меморіалу Лобановського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути