понеділок, 03 червня 2013 15:00

"Молодіжка" сходила на матч Україна - Камерун перед турніром Лобановського
11

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Наставник "молодіжки" Сергій Ковалець з помічниками

Молодіжна збірна України відвідала товариський матч національної команди проти Камеруну. Поєдинок пройшов на "Олімпійському" у неділю, 2 червня.

Наша "молодіжка" у складі тренерського штабу та футболістів розмістилася серед вболівальників в одному із центральних секторів верхнього ярусу. Гравці та тренери були одягнені у сині спортивні куртки з емблемою Федерації футболу України.

У суботу команда вшанувала пам'ять Валерія Лобановсього на Байковому кладовищі після чого провела півторагодинну екскурсію по Києву. Також футболісти та тренери відвідали стадіон "Динамо" і поклали квіти до пам'ятника Валерія Васильовича.

Сьогодні, 3 червня, у Києві стартує турнір імені Лобановського. Суперниками українців стануть однолітки зі Словенії, Австрії та Чехії.

Нагадаємо, національна збірна України зіграла внічию з Камеруном — 0:0. Товариський матч став частиною підготовки до поєдинку кваліфікації на ЧС-2014 проти Чорногорії. Ця зустріч пройде 7 червня у Подгориці.

Додамо, що у матчі з Камеруном на "Олімпійський" прийшли 43 тисячі вболівальників.

Зараз ви читаєте новину «"Молодіжка" сходила на матч Україна - Камерун перед турніром Лобановського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути