вівторок, 16 жовтня 2012 10:02

Українська "молодіжка" мінімально обіграла Португалію

Українська "молодіжка" мінімально обіграла Португалію
Фото: record.xl.pt

Українській "молодіжці" після невдалого виступу у відборі до Євро-2013 доводиться задовольнятися товариськими зустрічами. Павло Яковенко зараз готує фактично нову команду, яка боротиметься за вихід на Євро-2015. У "молодіжку" можуть потрапити гравці 1992 року народження і молодше.

На перший збір оновленої команди були викликані кілька відомих широкому колу вболівальників гравців: Ігор Озарків з "Карпат", Олександр Караваєв з "Севастополя", Андрій Цуріков із запорізького "Металурга", Пилип Будковський з "Іллічівця", Руслан Бабенко з "Дніпра", Борис Тащі з "Чорноморця" і Віталій Іванко з донецького "Металурга". Решта гравців, які виходили в матчах проти данців і в зустрічі з португальцями складають гравці дублюючих складів українських клубів.

Після домашньої нульової нічиєї з данцями українці вирушили в гості до португальців, які також не потрапили в плей-офф кваліфікації на Євро-2013. Єдиний гол у матчі на 25 хвилині забив півзахисник "Шахтаря" Олександр Нойок, зігравши на добиванні після подачі кутового і удару Будковского.

Португалія (U21) - Україна (U21) - 0:1 (0:1)

Гол: Нойок, 25

Україна: Шевченко, Трубочкін, Караваєв (Акубардія, 55), Рижук, Цуріков, Нойок, Бабенко (Озарків, 92), Будковський, Тащі (Насонов, 55, Коваль, 92), Братков, Яковенко

Зараз ви читаєте новину «Українська "молодіжка" мінімально обіграла Португалію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути