понеділок, 02 лютого 2015 18:40

Українська бігунка "розтопила" в Москві "Російська зиму"

Українська бігунка "розтопила" в Москві "Російська зиму"
Олеся Повх. Фото: reuters.com

1 лютого в Москві відбулися традиційні міжнародні змагання з легкої атлетики в приміщенні - "Російська зима". У них взяли участь шість українських легкоатлетів, двом з яких вдалося увійти в своїх видах у трійку кращих, повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики України.

Дворазова чемпіонка Європи та бронзовий призер Олімпіади-2012 Олеся Повх не знала собі рівних на 60-метрівці. Хоча її час (7,27) був гіршим за той, який вона кілька днів тому показала на командному чемпіонаті України, цього вистачило, щоб здобути впевнену перемогу.

Срібний призер - росіянка Крістіна Сівкова - відстала від українки на одну десяту секунди.

У бігу на 60 метрів з бар'єрами харків'янка Ганна Плотіціна вийшла у фінал з найкращим результатом - 8,10 секунди. Однак, у вирішальному забігу лідер світового сезону білоруска Аліна Талай зуміла додати, Ганна ж пробігла з таким самим часом, як у кваліфікації і посіла друге місце.

У стрибках у висоту Андрій Проценко підкорилися лише 2.24 м, що дозволило йому посісти шосте місце.

У жінок у стрибках у висоту Катерина Табашник взяла лише 1.80 (сьоме місце).

Наталія Лупу на 800-метрівці показала п'ятий час - 2.03,79. П'ятою стала в стрибках у довжину Христина Гришутіна - 6.28 м.

Також на "Російській зимі" було показано три кращих результати сезону в світі. Чемпіон світу-2003, 38-річний Кім Коллінз (Сент-Китс и Невис) підняв орієнтир для суперників в бігу на 60 метрів до 6,48 секунди. У стрибках у висоту серед жінок Каміла Ліцвінко з Польщі стрибнула на 2.01 м, а кенієць Вінсент Кібет подолав 1500 метрів за 3.37,79.

Зараз ви читаєте новину «Українська бігунка "розтопила" в Москві "Російська зиму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути