четвер, 25 вересня 2014 22:50

У Києві відбудеться наймасовіше бігове змагання України
5

Фото: kyivhalfmarathon.org

28 вересня у Києві відбудеться наймасовіше бігове змагання України - Kyiv Half Marathon 2014. У четвер в столиці відбулася прес-конференція присвячена марафону.

Програма Kyiv Half Marathon значно розширилася - цього разу захід триватиме 2 дні. В суботу, в Українському домі на Європейській площі відбудеться перша в Україні спеціалізована виставка з бігу – RUN EXPO 2014. В рамках виставки запланована видача стартових номерів для всіх учасників. 28 вересня на Подолі відбудеться 8 бігових змагань, заїзди ролерів та скандинавська ходьба. Також, на Контрактовій площі працюватиме "марафонське містечко", в його межах буде квартал безкоштовних дитячих розваг, вулиця майстер-класів, та зона харчування.

"Цієї неділі в Києві відбудеться велика спортивна подія – IV Київський міжнародний напівмарафон. Це буде наймасовіший напівмарафон в нашій країні за часи незалежності. В подібних заходах багато складових: спортивна, благодійна, туристична. Ми прагнемо аби наш напівмарафон став однією з візитівок Києва і рухаємося в цьому напрямку" - заявив на прес-конференції Дмитро Черніцький, генеральний менеджер Kyiv Half Marathon.

В рамках Kyiv Half Marathon відбудеться благодійний забіг "Сильні духом", всі зібрані кошти з якого будуть направлені на допомогу солдатам постраждалим в зоні АТО, які перебувають в Головному військово-клінічному госпіталі МО України.

Також, вперше в історії вітчизняних змагань в рамках Kyiv Half Marathon відбувається благодійний марафон, у якому бере участь 5 благодійних фондів: кожен фонд представляє 5 фандрайзерів марафонців, які збирають кошти на конкретні потреби. Серед фандрайзерів: Вячеслав Узєлков, Валерій Харчишин, Ірена Карпа, Дмитро Монатік, Даша Малахова брати Борисенко. Станом на 24 вересня було зібрано більше 100 000 гривень.

Організатори Kyiv Half Marathon звертають увагу мешканців та гостей Києва, що у зв'язку з проведенням заходу 27 та 28 вересня у місті буде обмежено рух автотранспорту.

Реєстрація на Kyiv Half Marathon триватиме до 27 вересня на сайті: www.kyivhalfmarathon.org

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться наймасовіше бігове змагання України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути