Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2008 15:05

Українки за вихід до світової групи Fed Cup зіграють на виїзді з Італією

Сьогодні, 5 лютого, у Лондоні відбулося жеребкування матчів плей-офф за вихід до Світової групи Кубка Федерації (Fed Cup).

Збірна України, яка минулого уїк-енду у Харкові з рахунком 3:2 перемогла бельгійок, 26-27 квітня зіграє проти збірної Італії на її кортах. Минулого року італійки програли Росії у фіналі Fed Cup, а в сезоні-2006 добилися перемоги в турнірі.

У складі італійської команди в останньому матчі проти Іспанії, програного з рахунком 2:3 грали Франческа Скьявоне, Флавія Пеннетта, Сара Еррані та Татьяна Гарбін.

В перший ігровий день Франческа Скьявоне поступилась Нурії Льягостері-Вівес - 6:7 (4:7), 6:3, 2:6, а Флавія Панетта програла без особливої боротьби Анабель Медіні-Гарьїгес - 2:6, 3:6.

Все у цій зустрічі стало ясно вже після першої недільної зустрічі - Скьявоне не змогла скласти конкуренції Медіні-Гарьїгес - 4:6, 1:6.

В двох останніх поєдинках, які вже нічого не вирішували італійки святкували перемоги. Сара Еррані виявилась кращою за Лоурдес Домінгес-Ліно- 6:4, 6:0, а пара Татьяна Гарбін/Еррані перемогла з рахунком 6:4, 6:3 дует Льягостеру -Вівес/Карлу Суарес-Наварро.

У інших парах, у боротьбі за вихід до Світової групи Fed Cup зустрінуться: Японія - Франція, Аргентина - Німеччина, Ізраїль - Чехія.

Джерело: Офіційний сайт Fed Cup

Зараз ви читаєте новину «Українки за вихід до світової групи Fed Cup зіграють на виїзді з Італією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути