Ексклюзиви
вівторок, 12 жовтня 2010 21:53

Українці пробилися у фінальний турнір Євро-2011

Українці пробилися у фінальний турнір Євро-2011

Команда Павла Яковенка зіграє у вирішальній стадії чемпіонату Європи 2011 року. У домашньому матчі плей-офф проти команди Нідерландів українська молодіжна збірна пропустила два м'ячі без відповіді, але у Роттердамі забила на гол більше.

Українці почали трохи скуто. У перші півгодини діяли на власній половині поля. Голландці активно подавали м'яч до воріт суперника зі штрафних і кутових. На останній хвилині першого тайму вкотре пішли в атаку лівим флангом. Простріл зліва у штрафний майданчик, м'яч відскочив від Путівцева на Доста, і той відкриває рахунок з 5 метрів.

У другому таймі голландці не зменшили обертів. Рахунок кутових біля воріт українців пішов на другий десяток. Млявого на полі Копоплянку замінив Голодюк. Наступна заміна Павла Яковенка через 5 хв. - Гармаш, котрий вийшов замість травмованого Чеснакова. Між тим голландці забивають вдруге: Госсенс влучним ударом поклав м'яч у кут воріт Бойка і зрівняв загальний рахунок протистояння.

Матч-відповідь плей-офф за право виходу на Євро-2011

Київ, стадіон "Динамо". 20:00

Україна – Нідерланди 0:2

Україна: Бойко, Бутко, Селін, Степаненко, Морозюк, Зозуля, Ярмоленко, Путівцев, Кривцов, Чеснаков (Гармаш, 59), Коноплянка (Голодюк, 54)

Нідерланди: Крул, Янмаат, Марселліс, Нейтінк, ван Аанхолт, Строотман, Джон (Фер, 80), де Йонг, Дост, ван Волфсвінкел (Війнальдум, 81), Гооссенс

Голи: Дост, 45, Гооссенс, 57

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Українці пробилися у фінальний турнір Євро-2011». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути