Ексклюзиви
неділя, 15 серпня 2010 17:26

Українці почали виступ на І Юнацьких Олімпійських іграх з двох медалей

Українці почали виступ на І Юнацьких Олімпійських іграх з двох медалей

Перший день змагань І Юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі приніс нашим юним олімпійцям дві срібні нагороди.

Володарями престижних медалей стали борець-класик Олександр Литвинов (58кг) та Ірина Ромолданова, яка піднялася на другу сходинку п'десталу пошани у змаганнях з тхеквондо ВТФ (44кг).

За крок від нагороди зупинився ще один український борець греко-римського стилю Олексій Жабській. У категорії до 42 кг наш спортсмен посів 4-е місце.

Загалом на старт цього дня виходили 10 українських атлетів. У плаванні наші юні олімпійці були представлені на дистанції 100 м на спині, де успішно кваліфікувалися до півфіналів, а згодом і до фінальних стартів Дарина Зевіна та Андрій Ковбаса.

Гідні результати в активі українських веслувальників. У заїздах одиночок Юрій Іванов та Наталія Ковальова продемонстрували відповідно 2-й (3:25.07) та 3-й (3:48.47) результати та продовжать змагання за потрапляння до півфіналів.

В ігрових видах на рахунку українців 1 перемога та 2 поразки. Лідер юнацької тенісної збірної Еліна Світоліна у трьох сетах здолала суперницю з Німеччини – 6-2, 4-6, 6-1.

На жаль, поступилася її партнерка по команді Софія Ковалець, яка програла угорці у двох сетах 1-6 та 2-6. Поразку на груповому турнірі бадмінтоністок зазнала Єлизавета Жарка, поступившись представниці Японії 0-2 (8-21, 8-21).

Відзначимо, що на І Юнацьких Олімпійських іграх витупають 55 вітчизняних атлетів віком 14-18 років.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «Українці почали виступ на І Юнацьких Олімпійських іграх з двох медалей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути