Ексклюзиви
субота, 08 червня 2019 00:18

Україна втоптала Сербію в газон – 5:0

Україна втоптала Сербію в газон – 5:0
Цей матч претендує на звання найкращого в історії збірної

Збірна України під керівництвом Андрія Шевченка знищила у Львові збірну Сербії – 5:0. Дублями відзначилися Віктор Циганков і Євген Коноплянка. Ще один м'яч на рахунку Романа Яремчука.

Збірна Сербії змогла проявити себе у відтинку між 10 і 20 хвилинами та наприкінці першого тайму. Решту часу на полі тотально домінувала збірна України. Суперник кинув грати одразу після третього пропущеного м'яча і чекав лише фінального свистка.

Україна показала такий рух і таку роботу з м'ячем, що сербські зірки на фоні наших хлопців виглядали статистами. Наші легко знаходили вільні зони й доправляли туди м'яч. Решта була справою техніки. У певні відрізки матчу сербів було відверто шкода.

Особливо вдало відіграв наш правий фланг. Циганков і Караваєв робили із розхваленими Коларовим і Костичем, що хотіли. Серби так і не пристосувались до прострілів Караваєва. Він давав м'яч між лініями, а Циганков і Яремчук елементарно замикали їх. Серби ж для чогось стерегли ближню штангу.

Якщо справа піде так і далі, то Андрій Ярмоленко у цій збірній зможе мріяти лише про вихід на заміну. Варто віддати належне Шевченку. Час, відведений на підготовку, він використав на всі 100%. На фоні наших швидкостей серби виглядали статистами, що приїхали догравати останній матч сезону.

Євген Коноплянка має для своїх прихильників дві новини. Перша – він, на жаль, утратив свою космічну швидкість. Друга – його знаменитий точний удар у дальній кут завжди при ньому. Воротар сербів сьогодні мав нагоду зайвий раз у цьому пересвідчитися.

Голи:
1:0 - 26 Циганков, 2:0 - 28 Циганков, 3:0 - 46 Коноплянка, 4:0 - 59 Яремчук, 5:0 - 75 Коноплянка.


Україна - Пятов, Миколенко, Матвієнко, Кривцов, Караваєв, Малиновський, Степаненко (Шепелєв, 72), Циганков, Коноплянка (Коваленко, 76), Зінченко, Яремчук (Кравець, 67).


Сербія - Дмитрович, Міленкович, Коларов, Спайіч, Гачіновіч Костич, Тадич, Максимович, Ляйіч (Фейса, 59), Йович (Лазович, 72), Прійовіч (Мітровіч, 53).


попередження:
Міленкович (22), Спайіч (32).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна розгромила Сербію з рахунком 5:0

Наступну гру Україна зіграє 10 червня у Львові проти збірної Люксембургу

Зараз ви читаєте новину «Україна втоптала Сербію в газон – 5:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути