неділя, 11 червня 2017 21:22

Україна вирвала перемогу у Фінляндії

Україна вирвала перемогу у Фінляндії
Артем Бесєдін - автор переможного голу у ворота збірної Фінляндії

Збірна України перемогла в Тампере збірну Фінляндії - 2:1.

Наші першими завдали удару по воротах суперника. На 7-ій хвилині потренував воротаря Руслан Малиновський. За три хвилини фін Лам ударив повз ворота.
На 25 хвилині Коноплянка подав на Селезньова, але Євген не зміг ударити головою як слід. Україна більше володіла м'ячем, але фіни якісніше і продуманіше грали в пас. На 40 хвилині Лам пробив головою, але м'яч не долетів до воріт П'ятова. Українці відповіли ударом Селезньова над перекладиною.

Загалом обидві команди виглядали інертними, створювали мало моментів. А до 100% нагод справа так і не дійшла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко відреагував на перемогу над Фінляндією

У другій половині гри Україна різко активізувалася. Ярмоленко пройшов флангом, побачив Малиновського й видав ідеальний пас на Руслана. Удар півзахисника "Генка" парирував Градецьки, але першим на добивання був Коноплянка. Йшла 51 хвилина гри.

Однак за кілька хвилин Коноплянка помилився. Він послизнувся й у падінні дав пас точно на ногу Пуккі. Та нападник Фінляндії не зміг переграти П'ятова.
Фіни зуміли відігратися на 73 хвилині. Перериваючи небезпечний простріл, Ракицький пробив у поперечину своїх воріт. На добивання першим був Пох'янпало - 1:1. Однак за дві хвилини Україна знову була попереду. Ярослав Ракицький зліва небезпечно прострелив, а Артем Бесєдін пробив у падінні в дальній кут воріт Фінляндії. До кінця гри українці ще мали кілька нагод, але жодну не реалізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли Україна забивала, наші гравці спали" - тренер збірної Фінляндії

Фінляндія: Градецький — Арківуо, Ояла, Мойсандер, Райтала — Лам, Ягубі — Лод (Йенсен, 68), Хямяляйнен, Уронен (Марканен, 84) — Пуккі (Пох'янпало, 68)

Україна: П'ятов – Бутко, Ордець, Ракицький, Матвієнко – Степаненко, Коваленко (Шепелєв, 76), Малиновський – Ярмоленко, Коноплянка (Соболь, 86 ) – Селезньов (Бесєдін, 64).
Голи: Коноплянка, 52, Пох'янпало, 72, Бесєдін, 75

Попередження: Ракицький, 39, Коноплянка, 55, Лам, 80

Після цієї перемоги Україна вийшла на друге місце в групі. Але остаточно розподіл позицій після шостого туру визначиться, коли закінчаться матчі Ісландія – Хорватія та Косово – Туреччина. Вони почнуться о 21:45 за Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Україна вирвала перемогу у Фінляндії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути