середа, 13 жовтня 2021 16:12

Україна вибуває з боротьби - вболівальники Боснії

Україна вибуває з боротьби - вболівальники Боснії
Ярмоленко вшосте поспіль забив на "Львів-Арені". Фото: Reuters

Після матчу Україна - Боснія (1:1) уболівальники суперників коментують гру і вважають, що нічия на користь гостей у цьому матчі. У Боснії ще дві зустрічі попереду. І саме вони перебувають у кращому становищі в цій групі, оскільки в разі перемоги над Фінляндією досить буде просто не програти Україні вдома.

На думку боснійців, це не буде великою проблемою, якщо судити з першого матчу з командою Петракова. Повідомляє footboom.com.

Bakir: З огляду на те, що Фінляндія матч у Казахстану виграла, нам теж потрібно було сьогодні здобути перемогу. Нічия - не найгірший результат, але тепер ми зобов'язані обігрувати Фінляндію, щоб усе залежало тільки від нас в останньому турі. Поки що виходить, що у фінів трохи вищі шанси на друге місце. Україна, судячи з усього, вибуває з боротьби й може сподіватися лише на диво.

Eldar: Україна виправдала мої очікування. Посередня команда з посередніми футболістами. Хіба що Ярмоленко непогано грав і той хлопець на правому фланзі оборони. В України сьогодні немає жодного футболіста рівня Джеко, який близький до завершення кар'єри й далеко не в оптимальній формі.

Sahbazovic: Якби сьогодні Боснія і Герцеґовина зіграла оптимальним складом, то ми б виграли. Не вистачило трохи креативу в атаці. Начебто й постійно були біля воріт України, і моменти потенційно небезпечні були, але не вистачало завершення. Варто один раз зіграти непередбачувано, і відразу ж забили гол.

Hidic: Я говорив до матчу й готовий повторити: Україна нічим не краща за Боснію і Герцеґовину. Навіть трохи гірша. Буде прикро не вийти в плейоф, маючи в суперниках стільки посередні команди, як-от Фінляндія та Україна. Це наш шанс потрапити на чемпіонат світу в Катарі, і ми не можемо його втратити.

Rijad: З П'яничем і Круничем ми б обіграли сьогодні Україну. Але нічого страшного. У повторній зустрічі покажемо, що здатні не більше. Хотілося б виграти обидва матчі, що залишилися, щоб не прораховувати різні варіанти, а просто вийти в плейоф і чекати там на суперника.

Nevres: Схоже, Україна вже все. Може прощатися з чемпіонатом світу. Зараз головний матч у нашій групі Боснія - Фінляндія. Якщо виграємо, то нам достатньо зіграти внічию з Україною. Якщо фіни - то все буде в їхніх руках. Є навіть варіант, за якого Фінляндія виграє в Боснії, потім програє Франції, але однаково залишиться на другому місці. Але є відчуття, що українці сьогодні втратили шанс на плейоф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна не вміє грати на утримання рахунку - Грачов

Наступні ігри в нашій групі відбудуться 13 листопада. Франція прийматиме Казахстан, а Боснія - Фінляндію. Україна може опуститися на третє місце після цих матчів.

Зараз ви читаєте новину «Україна вибуває з боротьби - вболівальники Боснії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути