понеділок, 10 жовтня 2011 17:35

Українські боксери-тріумфатори ЧС-2011 змусили тренера збрити вуса

Українські боксери-тріумфатори ЧС-2011 змусили тренера збрити вуса

Головний тренер збірної України з любительського боксу Дмитро Сосновський збрив вуса після чемпіонату світу 2011 року, який пройшов у Баку і закінчився перемогою українців в загальному командному заліку. Про це пише "Сегодня". Сосновський виконав свою обіцянку, дану перед турніром. Тренер обіцяв збрити вуса, якщо українці виграють хоча б одну золоту медаль.

На чемпіонаті світу збірна України завоювала чотири нагороди вищого гатунку і одну срібну медаль. Чемпіонами світу стали Василь Ломаченко (вагова категорія до 60 кілограмів), Тарас Шелестюк (до 69 кілограмів), Євген Хитров (до 75 кілограмів) та Олександр Усик (до 91 кілограма).

Сосновський підкреслив, що на честь перемог його підопічних йому доведеться поголитися чотири рази, а потім знову відпускати вуса.

Сосновський вже давав таку обіцянку перед чемпіонатом світу 2009 року. Тоді він сказав, що поголиться наголо, якщо хтось з українців виграє золото. Ломаченко став чемпіоном світу, і Сосновському довелося виконати свою обіцянку. З тих пір тренер регулярно голиться наголо. У черговий раз він це зробив після ЧС-2011.

Зараз ви читаєте новину «Українські боксери-тріумфатори ЧС-2011 змусили тренера збрити вуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути