пʼятниця, 06 вересня 2013 00:40

Україна втратила свого останнього представника на US OPEN

Україна втратила свого останнього представника на US OPEN
Фото: queenbeetickets.com

У чвертьфіналі Відкритого чемпіонату США з тенісу українсько-білоруська пара юніорок Ангеліна Калініна та Ірина Шиманович поступилася в чвертьфінальному матчі посіяному під першим номером чеському дуету - Барбора Крейчикова і Катерина Синякова – 1:6, 3:6, передає УНН.

Через насичений графік турніру дівчатам довелося вдруге протягом минулого нью-йорського вечора виходити на корти, причому зовсім з невеликою перервою. Перед цим обидві провели ігри третього раунду юніорського одиночного розряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трансфер Бейла в "Реал" профінансував банк -банкрут" - депутат Європарламенту

Якщо І.Шиманович пробилася до чвертьфіналу, перемігши іспанку Сару Соррібес Тормо, то А.Калініна пропустила до чільної вісімки першого номера посіву – швейцарку Белінду Бенчич, програвши тій 2:6, 5:7.

Різний психологічний стан спортсменок та втома обох не сприяли гармонійній грі. Перший сет вони програли за 24 хвилини.
У стартовому геймі другого сету А.Калініна й І.Шиманович спробували налаштуватися і показати характер, та все ж чужу подачу не виграли. Через раз програли й на своїй. І хоч один брейк таки зробили, на більше дівчат не вистачило. Вони не поступилися лише за відсотками очок, набраних на другій подачі. В решті ігрових компонентів пара з Чехії виглядала явно сильнішою і здобула цілком справедливу перемогу у двох сетах за 55 хвилин.

Відтак Україна втратила свого останнього представника на US OPEN за чотири дні до завершення заключного в сезоні турніру з серії Великого шлему.

Зараз ви читаєте новину «Україна втратила свого останнього представника на US OPEN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути