пʼятниця, 08 червня 2007 13:17

Український футболіст перейшов у дрезденське "Динамо"

 

Вихованець одеського футболу, 25-річний півзахисник Ігор Бендовський найближчим часом гратиме за клуб "Динамо" з Дрездена, повідомляє Наш Спорт.

Знаменитий у минулому клуб "Динамо" в даний момент перебуває в регіональній Бундеслізі Німеччини.

Останнім клубом Ігоря Бендовського був дубль леверкузенського "Байера". У "Динамо" наш півзахисник перейшов в ранзі вільного агента. Контракт з "Динамо" Бендовський уклав до 30 червня 2008 року, але договір передбачає за згодою сторін продовження контракту ще на 1 рік.

- Ігор вже давно знаходився в списку наших бажаних гравців. Він швидкий, може грати на фланзі, може надійно зіграти в атаці і забити гол. Крім того, у нього відмінні бойові якості і хороший професійний підхід до роботи. Я упевнений що він зможе пожвавити нашу гру - сказав головний тренер "Динамо" Норберт Майер.

У північній регіональній лізі сезону 2006/2007 Бендовський провів 26 матчів, забив 2 голи, отримав 5 попереджень і двічі був вилучений з поля.

З моменту переїзду у віці 16 років з Одеси до Німеччини, Ігор Бендовський грав за клуби "Боруссія Дортмунд" (дубль), "Боруссія Фулда", "Фортуна Кельн", "Байер Леверкузен" (дубль).

Зараз ви читаєте новину «Український футболіст перейшов у дрезденське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути