понеділок, 19 березня 2018 15:08

Український боксер Гвоздик став чемпіоном світу у напівважкій вазі

Український боксер Гвоздик став чемпіоном світу у напівважкій вазі
Гвоздик переміг француза Амара. Фото: politeka.net

Український боксер Олександр Гвоздик переміг француза Мехді Амара. Перемога за рішенням суддів зробила українця тимчасовим чемпіоном у напівважкій вазі за версією WBC.

Поєдинок відбувся в ніч з 17 на 18 лютого на легендарній арені Медісон-сквер-ґарден у Нью-Йорку.

Стартові раунди пройшли в розвідці, а починаючи з 3-го раунду Гвоздик заволодів перевагою на рингу. Українець повністю перебивав суперника, і був близький до дострокової перемоги в 4-му раунді, коли затиснув суперника біля канатів, але завершити бій не зміг. Ще одну спробу нокаутувати Амара Гвоздик зробив в останньому раунді, коли збільшив темп, потрапив декількома акцентованими ударами, але і сам пропустив кілька небезпечних ударів. В результаті Амар вистояв і переможця визначали судді, які одноголосно віддали перемогу Олександрові Гвоздику. Наводить короткий аналіз бою politeka.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Америці стався курйоз з українським боксером Ломаченком

"Амар був невловимий з дуже хорошим захистом, він бігав і заважав зловити себе ударом. Це відмінне почуття виграти титул тимчасового чемпіона, і я з нетерпінням чекаю можливості поборотися за регулярний пояс. У своєму наступному бою я збираюся битися з переможцем бою Адоніс Стівенсон - Баду Джек", - сказав боксер після поєдинку.

У професійному боксі існує 17 вагових категорій. Розповідаємо про ситуацію, що складається у 5 найцікавіших дивізіонах для українських уболівальників.

Зараз ви читаєте новину «Український боксер Гвоздик став чемпіоном світу у напівважкій вазі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути