середа, 01 жовтня 2008 18:19

УЄФА проведе розслідування матчу "Зеніт" - "Баварія"

Дисциплінарний комітет УЄФА найближчим часом приступить до вивчення матеріалів, викладених в публікаціях іспанськими ЗМІ, щодо договірного характеру матчу-відповіді півфіналу розіграшу Кубку УЄФА між санкт-петербурзьким "Зенітом" і німецькою "Баварією".

Як повідомили кореспонденту "Газети.Ru" у прес-службі УЄФА, терміни засідання дисциплінарного комітету поки не визначені, але відбудеться це найближчим часом. Якщо буде вирішено, що дана ситуація заслуговує пильнішої уваги, то буде почато спеціальне розслідування за фактом купівлі результату гри.

В цьому випадку санкції до обох клубів можуть бути найстрогішими.

"Мова може йти як про грошовий штраф, так і про дискваліфікацію "Зеніту" і "Баварії". Чи будуть в цьому випадку переглянуті результати розіграшу Кубку УЄФА сезону 2007/2008, говорити поки не можна, оскільки поки що не зрозуміло, наскільки відомості, викладені, в публікаціях іспанських ЗМІ заслуговують довіри.

Але у будь-якому випадку дисциплінарний комітет УЄФА займатиметься цим питанням в самий найближчий час", - заявив представник прес-служби УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА проведе розслідування матчу "Зеніт" - "Баварія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути