середа, 22 травня 2013 14:58

УЄФА оштрафував "Арсенал" на 75 тисяч євро

УЄФА оштрафував "Арсенал" на 75 тисяч євро
Фінансовий комітет УЄФА оголосив про зняття претензій до "Малаги" ФОТО: football-side.com

У Ньоні відбулася нарада арбітражної палати Інстанції з фінансового контролю клубів (ІФКК), на якому були прийняті рішення у справах, позначеним в прес-релізі № 90 від 21 грудня 2012 року.

ІФКК прийняла санкції щодо восьми клубів у зв'язку зі значними заборгованостями. Щоб уникнути санкцій, встановлених ІФКК, клуби повинні були погасити заборгованості до 31 березня 2013.

Розслідування показало, що "Рапід" Бухарест (Румунія) та "Арсенал" Київ (Україна) не виконали умов, поставлених ІФКК. Таким чином, всі санкції, зазначені в рішенні, будуть застосовані до цих клубів у повному обсязі.

На "Рапід" накладений штраф у розмірі 100 тисяч євро і заборона на участь у двох наступних турнірах УЄФА, в яких команда могла б виступити в найближчі три сезони (тобто 2013/14, 2014/15, 2015/16).

"Арсенал" Київ оштрафований на 75 тисяч євро.

Арбітражна палата ІФФК підтвердила, що "Малага" (Іспанія), "Хайдук" Спліт (Хорватія), "Осієк" (Хорватія), "Динамо" Бухарест (Румунія), "Партизан" (Сербія) і "Войводина" (Сербія) виконали всі умови ІФКК. Отже, з зазначених клубів будуть зняті всі введені раніше умовно санкції.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА оштрафував "Арсенал" на 75 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути