неділя, 19 травня 2013 00:36

"Арсенал" "переплив" "Ворсклу", "Волинь" поховала "Говерлу"

"Арсенал" "переплив" "Ворсклу", "Волинь" поховала "Говерлу"
Севідов не став для "Говерли" рятівником. Фото: fcgoverla.uz.ua

У суботу, 18 травня, в українській Прем'єр-лізі відбулися три матчі.

На полі стадіону "Авангард" в Ужгороді завершилася зустріч місцевої "Говерли" та "Волині" в рамках 29-го туру української прем'єр-ліги. Команда Олександра Севідова зіграла внічию з гостями з Луцька і позбулася шансів на збереження прописки в еліті українського футболу.

Перший тайм суперники провели без забитих голів, а відразу після перерви гості пропустили атаку, яка завершилася точним ударом Мірко Райчевича. У середині другого тайму Ян Масло отримав два попередження за дві хвилини і залишив лучан у меншості. На 82-й хвилині Душан Савіч провів гол у складі "Волині" після подачі Еріка Бікфалві зі штрафного.

За підсумками матчу "Говерла" набрала 22 пункти в турнірній таблиці, як і раніше відстаючи від "Волині" на чотири очки, і, таким чином, приєдналася до запорізького "Металурга" на шляху до першої ліги України.

У Кривому Розі відбулася зустріч місцевого "Кривбасу" та львівських "Карпат". Зустріч носила результативний характер і завершилася перемогою криворіжців з рахунком 3:2.

Господарям вдався швидкий гол у виконанні Сергія Самодіна, а на 34-й хвилині Віталій Лисицький подвоїв перевагу "Кривбасу". Ще до перерви естонський форвард "Карпат" Сергій Зеньов скоротив відставання в рахунку, а на 67-й хвилині нападник оформив дубль. На 77-й хвилині "Кривбас" знову вийшов вперед, свій другий гол забив і росіянин Самодін, забезпечивши свою команду переможним результатом.

На полі стадіону "Динамо" імені В.В. Лобановського в Києві відбулася зустріч столичного "Арсеналу" і полтавської "Ворскли". "Каноніри" здобули перемогу в цьому протистоянні, результат гри - 2:1. Господарі вийшли вперед на 37-й хвилині завдяки голу Андрія Богданова, який скористався передачею Володимира Аржанова. У середині другого тайму сам Аржанов подвоїв перевагу киян, а на 77-й хвилині Артем Громов провів єдиний гол полтавчан.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга. 29-й тур

Говерла (Ужгород) - Волинь (Луцьк) - 1:1

Голи: Райчевич, 50 (1:0); Савіч, 82 (1:1).

Попередження: Трухін, 21; Рніч, 82; Ле Таллек, 83; Едігарян, 90 +3 - Суботіч, 12; Стевіч, 41; Савіч, 66; Масло, 71; Шумахер, 83; Старцев, 90 +2.

Вилучення: немає - Масло, 73.

Кривбас (Кривий Ріг) - Карпати (Львів) - 3:2

Голи: Самодін, 18 (1:0); Лисицький, 34 (2:0); Зеньов, 37 (2:1); Зеньов, 67 (2:2); Самодін, 77 (3:2).

Попередження: Лисицький, 70; Самодін, 74 - Даушвілі, 33.

Арсенал К (Київ) - Ворскла (Полтава) - 2:1

Голи: Богданов, 38 (1:0); Аржанов, 62 (2:0); Громов, 77 (2:1).

Попередження: Герасимюк, 89 - Пердута, 33; Кривошеєнко, 48; Курилов, 74.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" "переплив" "Ворсклу", "Волинь" поховала "Говерлу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути